به سایت شرکت صنایع تابریسان خوش آمدید.

درباره ما

شرکت صنایع تابریسان کاشان

امروزه با توجه به پیشرفت‌های انجام گرفته در فرآوری الیاف و تکنولوژی ماشین‌های ریسندگی کیفیت نخ های تولیدی نسبت به دهه های اخیر رشد خوبی داشته است . آمارهای منتشره حکایت از آن دارد که طی دهه های اخیر به‌طور مداوم از میزان ضریب تغییرات نخ کاسته شده است و به عبارت دیگر برکیفیت نخ افزوده شده است و در این راستا شرکت ریسندگی تابریسان کاشان این افتخار را دارد که در مقایسه با استانداردهای کیفیت جهانی حرفی برای گفتن داشته باشد. شرکت صنایع تابریسان همواره در تلاش بوده تا به تعداد تنوع محصولات خود بیافزاید و در کنار آن از کیفیت محصولاتش کاسته نشود و بهترین نخ‌های پنبه‌ای و غیر پنبه‌ای را به بازار عرضه کند. این شرکت، یکی از معتبرترین تولیدکنندگان نخ پنبه‌ای در کشور و پاسخگوی صنایع گردبافی و فرش ماشینی است و با توجه به افزایش تقاضا برای نخ چرخانه در بازار داخلی، تصمیم به اجرای طرح توسعه و تولید این محصول گرفته است.

پرسنل شرکت

پرسنل متعهد و متخصص شرکت ما، با هدف تولید نخ‌های ریسندگی و بافندگی باکیفیت، در تلاش بی‌وقفه و هماهنگ، بهترین عملکرد را در تمامی مراحل تولید به نمایش می‌گذارند. از انتخاب دقیق مواد اولیه مرغوب گرفته تا نظارت مستمر بر فرآیند ریسندگی و کنترل کیفیت دقیق محصولات، تمامی این فعالیت‌ها با دقت و حساسیت بالا انجام می‌شود. تعهد و تخصص کارکنان ما در کنار بهره‌گیری از تکنولوژی‌های پیشرفته، تضمین‌کننده‌ی تولید نخ‌هایی با کیفیت برتر برای صنایع فرش‌بافی، پارچه‌بافی و سایر صنایع وابسته است. این تلاش جمعی، نه تنها به ارتقای جایگاه شرکت در بازارهای داخلی و خارجی منجر می‌شود، بلکه به رشد و توسعه‌ی صنعت نساجی کشور نیز کمک شایانی می‌کند.

استراتژی و چشم انداز

با راه‌اندازی خط تولید و استفاده از مواد اولیه مرغوب محصولی شایسته بازار داخلی و کالاهای صادراتی عرضه خواهد شد. این مهم افزون بر اشتغال‌زایی منجر به افزایش توان پاسخگویی به مشتریان و ورود به بازارهای جدید و نیز افزایش رقابت‌پذیری شرکت خواهد شد. نخ چرخانه از جمله نخ‌های پرکاربرد در صنعت نساجی است و در تولید انواع پارچه‌ها از جمله پارچه‌های تریکو، جین، و مبلمان کاربرد دارد. از مزیت‌های ریسندگی نخ چرخانه نسبت به نخ رینگ علاوه بر فرآیند کوتاه‌تر و تولید بالاتر می‌توان به امکان استفاده از الیاف درجه ۲ و ۳ اشاره کرد که منجر به عرضه محصولی با کاربری خاص، قیمتی مقرون به‌صرفه و ضایعات کمتر می‌شود. این طرح توسعه در دو مرحله اجرا می‌شود و اراده بر آنست که مرحله اول با ۵۰ درصد ظرفیت در اسفند سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری برسد. این اقدام، نشان‌دهنده عزم جدی مدیران واحد بر کارآفرینی، ارتقای بازار داخلی و کاهش وابستگی به واردات است.